De kunst van vallen en opstaan

Een pure en authentieke vertelavond met waardegedreven ondernemers

Kom luisteren naar pure, kwetsbare verhalen

Ondernemen is een hele reis. Een reis van vallen en opstaan. Een reis waar je een heleboel keuzes dient te maken, vaak keuzes waarvan je vooraf niet weet waar ze naartoe zullen leiden. Best wel spannend ook dat ondernemen en tegelijk oh zo fijn.

Bij momenten kunnen angsten en twijfels je overvallen en kan je je wel eens heel alleen voelen.

Eén ding is zeker! Jij bent niet alleen met al je twijfels en angsten.

Put kracht uit de verhalen van andere ondernemers die in alle openheid en kwetsbaarheid hun verhaal delen. 

Geen slideshow, geen tips, geen podium. Enkel en alleen een verhaal in een cirkel met kaarsen. Geen good news show én ook geen geklaag, maar wel pure eerlijke verhalen van ondernemers die onderweg zijn om zichzelf te verwezenlijken en hun dromen te realiseren.

We kunnen zoveel leren van elkaars pad. Daarom deze vertelavond voor en door ondernemers. Twee moedige ondernemers delen hun verhaal. Ieder verhaal zal jou iets komen vertellen. Via Collective Story Harvesting gaan we op zoek naar de verschillende rode draden in het verhaal. Als groep gaan we samen leren en collectief betekenis geven aan het verhaal. Door de inzichten met elkaar te delen die het verhaal bij ons oproepen, ga je nog meer in verbinding gaan met jezelf en met anderen. Niet alleen een verrijkende ervaring voor jezelf, maar ook voor de verteller die via dit collectieve leren nieuwe inzichten zal verkrijgen.

Kom jij mee luisteren naar de pure en kwetsbare verhalen van ondernemers die net zoals jij op weg zijn op 3 april om 17.30u? 

Het is zelf moeilijk te omschrijven wat er die avond gebeurt. Lees daarom zeker hieronder wat anderen er van vonden…

 

 

Voor ondernemers, innovatoren, creatievelingen met een missie

Deze vertelavond is voor iedereen die meer verdieping zoekt en meer verbinding wilt, dan wat je meestal in de klassieke netwerkevents vindt.

Hier gaat het niet om het zomaar uitwisselen van business kaartjes. Hier gaat het vooral over wie jij bent.

We creëren een veilige omgeving om samen met een kleine groep gelijkgestemden te leren van elkaar. Een omgeving waar je volledig jezelf mag zijn. Waar er ruimte is voor zowel jouw zakelijke als jouw persoonlijke reis, die uiteindelijk hand in hand gaan.

Geen onderlinge competitie en elkaar overtreffen, wel  respect voor ieders proces in alle openheid en kwetsbaarheid.

Voor iedereen die graag investeert in een goede balans: fysiek, mentaal en spiritueel. Niet fluffy, maar met de beide voeten op de grond.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wees welkom!

Het programma

Hoewel we wel een stramien volgen voor de avond, kunnen er hier en daar wel wat wijzigingen optreden, we gaan aan de slag met datgene wat zich aandient.

Volgende elementen mag je zeker verwachten op 3 april 2019:

17.30-18.00u Ontvangst met een gezonde maaltijd

18.00u Start van de avond met introductie, kennismaking

Storytelling door 2 ondernemers:

– Annick Seys van Allegre

– Jurgen Bex van Chrystal Fountain

 

Collectieve harvesting: we gaan gericht luisteren naar de verhalen om er voor te zorgen dat we voor onszelf en als groep de nodige inzichten er uit kunnen halen en kunnen terug geven aan de vertellers. Hierdoor ontvangen we niet alleen de mooie verhalen, maar geven we ook terug aan de vertellers door onze inzichten te delen en te delen wat het in ons losmaakt.

Op het einde van de avond ronden we in groep af en is er nog ruimte om na te bespreken.

22.30u Einde

Inspirerende locatie: De Stokvis te Balen

Gefaciliteerd door Veerle Huygen

Deze avond wordt professioneel gefaciliteerd, zodat je ook effectief met de nodige inzichten naar huis gaat. Veerle faciliteert groepen op haar unieke manier sedert meer dan 4 jaar. Haar aanpak is een mix van verschillende methodieken zoals Art of hosting, Theory U en Mastermind, wat ze combineert met haar skills als een gecertifieerde Talent en Gelukscoach.

Ze is gepassioneerd door het creëren van een veilige en respectvolle omgeving waar ieder zichzelf ten volle kan zijn en waar iedereen gehoord wordt. Ze heeft een oog voor de vragen die niet gesteld worden, toch naar boven te laten komen.

Bij de kunst van vallen en opstaan ontmoette ik fijne mensen. In de week nadien hebben we mekaar bijna allemaal ‘gevonden’. Er zijn berichtjes verstuurd, vriendschapsverzoeken aanvaard, bloemstukjes afgehaald bij Stijn Cnockaert van Pluk-Geluk, creatieve ideeën zijn in de maak. Zalig. Veerle Huygen, ik zou zeggen: opzet geslaagd.

Els Sevenants

Het was heel authentiek, menselijk, plezant, verbindend. Een mooie spiegel van je innerlijke wereld Veerle. Ik heb me niet vaak zo overladen gevoeld met geschenken allerhande.

Hilde Jonckers

Bedankt voor alle goudklompjes, de heerlijke verbinding, de wondermooie plek en de liefde. Wat een wonder-mooi cadeau! ❤️

Martine Beyers

Wat was het een heerlijk verbindende avond. Ontroerende verhalen maar tegelijkertijd ook humoristische anekdotes die de hele groep in beweging brachten. Naar huis gegaan met inzichten die nog lang zullen nazinderen. Iets totaal anders als de gebruikelijke netwerkevents waar alles zo afstandelijk blijft en alles draait om succes en van betekenis willen zijn. Terwijl dit event er juist voor zorgt dat we betekenis gaan geven aan het leven zelf en elkaar gaan ondersteunen in het onderweg zijn naar verbindend leiderschap. Veerle, erg bedankt om dit te organiseren! Het smaakt naar meer!

Vicky Ven

Tickets

Reserveer snel je plaatsje, want het aantal plaatsen is beperkt tot 20. 

Een ticket kost 65 euro exclusief BTW.

Wat is de waarde van dit ticket:

Leren van andere ondernemers én leren van elkaar
Nieuwe inzichten die je zullen vooruithelpen in je loopbaan en in je leven
Uitbreiding van je netwerk met gelijkgestemden die je die avond écht zult leren kennen, zonder dat je er moeite voor moet doen
Veilige omgeving waar je gewoon jezelf mag zijn
Hartverwarmende gezonde maaltijd
Lekkere drankjes