De kunst van vallen en opstaan

Een pure en authentieke vertelavond met waardegedreven ondernemers

Pure, kwetsbare verhalen

Kom luisteren naar pure en kwetsbare verhalen van ondernemers die op weg zijn.

Herkenbare verhalen van solo-entrepreneurs, freedompreneurs of hoe je ze ook wilt noemen. Mensen die ondernemen om zichzelf uit te drukken, om iets te creëren, om impact te realiseren vanuit een passie en gedrevenheid en vanuit de wens om de dingen te doen die ze graag doen in balans met zichzelf en hun omgeving.

Geen gemakkelijke weg, zoals je zelf ongetwijfeld ook al ontdekt hebt. Een pad vol beproevingen. Obstakels die vooral een confrontatie met jezelf blijken te zijn.

Omdat we zoveel kunnen leren van elkaars pad, nodig ik je, op 21 december om 18.30u, uit om in een veilige, kleine groep te komen luisteren naar de pure en kwetsbare verhalen van ondernemers die net zoals jij op weg zijn. Geen slideshow, geen tips, geen podium. Enkel en alleen een verhaal in een cirkel met kaarsen.

Niet alleen luisteren, maar ook leren. Ieder verhaal zal jou iets komen vertellen. Via Collective Story Harvesting gaan we op zoek naar de verschillende rode draden in het verhaal. Als groep gaan we samen leren en collectief betekenis geven aan het verhaal. Door de inzichten met elkaar te delen die het verhaal bij ons oproepen, ga je nog meer in verbinding gaan met jezelf en met anderen. Niet alleen een verrijkende ervaring voor jezelf, maar ook voor de verteller die via dit collectieve leren nieuwe inzichten zal verkrijgen.

Voor ondernemers, innovatoren, creatievelingen met een missie

Deze vertelavond is voor iedereen die meer verdieping zoekt en meer verbinding wilt, dan wat je meestal in de klassieke netwerkevents vindt.

Hier gaat het niet om het zomaar uitwisselen van business kaartjes. Hier gaat het vooral over wie jij bent.

We creëren een veilige omgeving om samen met een kleine groep gelijkgestemden te leren van elkaar. Een omgeving waar je volledig jezelf mag zijn. Waar er ruimte is voor zowel jouw zakelijke als jouw persoonlijke reis, die uiteindelijk hand in hand gaan.

Geen onderlinge competitie en elkaar overtreffen, wel  respect voor ieders proces in alle openheid en kwetsbaarheid.

Voor iedereen die graag investeert in een goede balans: fysiek, mentaal en spiritueel. Niet fluffy, maar met de beide voeten op de grond.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wees welkom!

Het programma

Hoewel we wel een stramien volgen voor de avond, kunnen er hier en daar wel wat wijzigingen optreden, we gaan aan de slag met datgene wat zich aandient.

Volgende elementen mag je zeker verwachten op 21 december 2018:

18.30-19.00u Ontvangst

19.00u Start van de avond met introductie, kennismaking

Storytelling:

– Martine Beyers

– Els Sevenants

Collectieve harvesting: we gaan gericht luisteren naar de verhalen om er voor te zorgen dat we voor onszelf en als groep de nodige inzichten er uit kunnen halen en kunnen terug geven aan de vertellers. Hierdoor ontvangen we niet alleen de mooie verhalen, maar geven we ook terug aan de vertellers door onze inzichten te delen en te delen wat het in ons losmaakt.

Innerlijke trillingen door pure muziek

Op het einde van de avond ronden we in groep af en is er nog ruimte om na te bespreken.

23.00u Einde

Hemelse locatie met hemelse drankjes én een cadeautje achteraf: Hemelbrug in Beringen.

Gefaciliteerd door Veerle Huygen

Deze avond wordt professioneel gefaciliteerd, zodat je ook effectief met de nodige inzichten naar huis gaat. Veerle faciliteert groepen op haar unieke manier sedert meer dan 4 jaar. Haar aanpak is een mix van verschillende methodieken zoals Art of hosting, Theory U en Mastermind, wat ze combineert met haar skills als een gecertifieerde Talent en Gelukscoach.

Ze is gepassioneerd door het creëren van een veilige en respectvolle omgeving waar ieder zichzelf ten volle kan zijn en waar iedereen gehoord wordt. Ze heeft een oog voor de vragen die niet gesteld worden, toch naar boven te laten komen.

Tickets

Reserveer snel je plaatsje, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Een ticket kost 50 euro exclusief BTW. Neem je iemand mee, dan ontvangt je compagnon 50% korting met de kortingcode: Korting2depersoon.

Wat is de waarde van dit ticket:

Leren van andere ondernemers én leren van elkaar
Nieuwe inzichten die je zullen vooruithelpen in je loopbaan en in je leven
Uitbreiding van je netwerk met gelijkgestemden die je die avond écht zult leren kennen, zonder dat je er moeite voor moet doen
Veilige omgeving waar je gewoon jezelf mag zijn
Muzikaal intermezzo die je diep zal raken.
Lekkere drankjes
Cadeautje achteraf