OndernemersVuur 20 juni

Where TRUEpreneurs power up together

Geef brandstof aan jouw ondernemerschap

Ondernemersvuur is een vertelavond voor en door ondernemers. Het is een plek waar twee ondernemers delen hoe zij hun ondernemersvuur laten branden in goede en minder goede tijden. Open, eerlijk en oprecht zodat elke aanwezige hun inzichten kan gebruiken als brandstof voor het eigen ondernemersvuur.

Deze vierde editie (de vorige organiseerden we onder de naam ‘De Kunst van Vallen en Opstaan’) is een bijzondere:

  1. het is de eerste onder de nieuwe naam (deze avonden gaan immers over zoveel meer dan vallen en opstaan);
  2. we verzamelen deze keer rond een heus kampvuur- al sinds millenia een plek van gezelligheid, veiligheid en verbondenheid;
  3. een live muzikant, Geert Kumpen, zal het delen van de verhalen op een bijzondere manier omkaderen en ondersteunen.

Dit alles op een bijzondere plek in Geetbets.

 

 

Voor ondernemers, innovatoren, creatievelingen met een missie

Deze vertelavond is voor iedereen die meer verdieping zoekt en meer verbinding wilt, dan wat je meestal in de klassieke netwerkevents vindt.

Hier gaat het niet om het zomaar uitwisselen van business kaartjes. Hier gaat het vooral over wie jij bent.

We creëren een veilige omgeving om samen met een kleine groep gelijkgestemden te leren van elkaar. Een omgeving waar je volledig jezelf mag zijn. Waar er ruimte is voor zowel jouw zakelijke als jouw persoonlijke reis, die uiteindelijk hand in hand gaan.

Geen onderlinge competitie en elkaar overtreffen, wel  respect voor ieders proces in alle openheid en kwetsbaarheid.

Voor iedereen die graag investeert in een goede balans: fysiek, mentaal en spiritueel. Niet fluffy, maar met de beide voeten op de grond.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wees welkom!

Het programma

Waar mag je je aan verwachten als je voor het eerst naar deze ondernemersvertelavond komt?

  • Een veilige en informele omgeving waarin jij als mens voorop staat en jouw naam of faam als ondernemer een passagier: aanwezig, maar niet op de voorgrond.
  • Sprekers die puur en onversneden hun verhaal brengen zonder slides of opsmuk en inzichten delen over hun tocht om zakelijk en privé geluk na te streven. Deze keer staan Rika Maris en Koenraad Kunnen op het programma.
  • Twee ervaren facilitatoren die zorgen dat elk individu en de groep in haar geheel bijleert uit de gedeelde verhalen.
  • Een gezonde vegan maaltijd.
  • Een netwerkavond die anders is dan wat je gewoon bent. Hier gaat het écht om jou.

 

Rond het Ondernemersvuur zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Eerst komt, eerst maalt, dus reserveer snel jouw plek voor de volgende editie op 20 juni 2019.

Gefaciliteerd door Veerle Huygen

Deze avond wordt professioneel gefaciliteerd, zodat je ook effectief met de nodige inzichten naar huis gaat. Veerle faciliteert groepen op haar unieke manier sedert meer dan 4 jaar. Haar aanpak is een mix van verschillende methodieken zoals Art of hosting, Theory U en Mastermind, wat ze combineert met haar skills als een gecertifieerde Talent en Gelukscoach.

Ze is gepassioneerd door het creëren van een veilige en respectvolle omgeving waar ieder zichzelf ten volle kan zijn en waar iedereen gehoord wordt. Ze heeft een oog voor de vragen die niet gesteld worden, toch naar boven te laten komen.

Voor iedereen met een ondernemend hart. Dit is de moeite om bij te wonen! Als ondernemer en zeker als je starter bent, is het krijgen van advies, delen van je verhaal en aanhoren van andere meningen van onschatbare waarde. Ik woonde een vorige editie bij en ondanks 19 jaar mijn eigen bedrijf te hebben, vond ook ik het echt de moeite!

Mauro Mercuri

Bij de kunst van vallen en opstaan ontmoette ik fijne mensen. In de week nadien hebben we mekaar bijna allemaal ‘gevonden’. Er zijn berichtjes verstuurd, vriendschapsverzoeken aanvaard, bloemstukjes afgehaald bij Stijn Cnockaert van Pluk-Geluk, creatieve ideeën zijn in de maak. Zalig. Veerle Huygen, ik zou zeggen: opzet geslaagd.

Els Sevenants

Het was heel authentiek, menselijk, plezant, verbindend. Een mooie spiegel van je innerlijke wereld Veerle. Ik heb me niet vaak zo overladen gevoeld met geschenken allerhande.

Hilde Jonckers

Bedankt voor alle goudklompjes, de heerlijke verbinding, de wondermooie plek en de liefde. Wat een wonder-mooi cadeau! ❤️

Martine Beyers

Het was waarlijk FANTASTISCH. De dag nadien kon ik de wereld weer aan. Deze avond heeft me zoveel energie gegeven. Dankjewel aan Veerle voor de perfecte organisatie én aan alle aanwezigen: het was magisch!

Stijn Knockaert

Tickets

Geef jouw ondernemerschap brandstof met

2 unieke verhalen van 2 inspirerende ondernemers

Ontmoet 19 andere ondernemers die net zoals jij houden van puurheid

Geniet van het kampvuur

Live muziek

Een heerlijke gezonde maaltijd

Met andere woorden gezonde voeding voor lichaam en geest.

Waarde is 75 euro (alles inbegrepen!)