Peer Adviesraad Mastermind

Een klein en veilig netwerk voor persoonlijk en professionele groei

Succesvol ondernemen doe je niet alleen

Als (solo-)ondernemer van een kleine onderneming zit je boordevol plannen en ideeën. De realisatie ervan is echter een heel andere uitdaging.

Je hebt vaak niemand die je structureel scherp en gefocust houdt en fungeert als een klankbord.  

Stel je eens voor wat een meerwaarde een kleine groep van gelijkgestemden je hierbij kan bieden.

Een groep die jou steunt en voedt, waar je mee kan brainstormen en advies aan kan vragen. Een groep die je op weg helpt als je vastloopt en versnelt wanneer het stroomt.

Een groep die jou persoonlijk én professioneel doet groeien.

 

 

Realiseer impact

De doelstelling van een Adviesraad van Peers is de creatie van echte meerwaarde voor alle deelnemers. Met dit voor ogen, worden de 5 deelnemers per adviesraad ook geselecteerd en samengebracht. Samen pakken we de uitdagingen aan waar heel wat kleinere ondernemers mee te maken hebben:

 goede ideeën die maar blijven liggen;

 het nemen van beslissingen zonder eens te kunnen brainstormen met anderen;

 het evenwicht tussen zorgen voor de groei van je onderneming en zorgen voor jezelf;

 het bepalen van de juiste prijs voor wat je aanbiedt;

 en al die andere kleine en grote uitdagingen waarvoor men naar jou kijkt.

Een veilige haven

De Adviesraad van Peers zal jou helpen met al jouw uitdagingen. Zij biedt jou een veilige haven waar je terecht kan om bij te tanken voor je volgende stap.

Het is een open en eerlijke omgeving waarin leren van elkaars succes en falen wordt gefaciliteerd.

De adviesraad is geen praatbarak – daar ziet de facilitator strikt op toe – maar een plek waar gestreefd wordt naar resultaat en waar afspraken worden nagekomen.

Iedere bijeenkomst komt iedereen aan bod met minimaal een toelichting hoe het loopt en de kans om een vraag te stellen, bijvoorbeeld over iets waar je op vastloopt of feedback over een idee of… Hierover wordt in groep gesproken. Iedere ondernemer sluit af met een duidelijk actiepunt dat hij tegen een volgende sessie zal realiseren. Tijdens die volgende sessie zal dan ook meteen afgetoetst worden hoe de realisatie verloopt.

Voor ervaren ondernemers met een missie

Dit netwerk is speciaal voor solo- en kleine ondernemers met een missie om een positieve impact te genereren in de wereld. Ondernemers die de nodige watertjes al doorzwommen hebben en na minstens 3 jaar alleen te worstelen, zich nu willen verbinden met anderen. 

Het zijn mensen die graag anderen helpen en graag hun ervaringen delen. 

Tegelijk zijn het ondernemers die de nodige stappen willen zetten om voldoende omzet te realiseren. Dit is niet hun primaire doel, maar ze beseffen wel dat dit nodig is om een duurzame business op te bouwen.  

Deze ondernemers investeren graag in een goede balans: fysiek, mentaal en spiritueel. Niet fluffy, maar met de beide voeten op de grond. 

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wees welkom!

 

Jouw investering

Een investering in een Peer Adviesraad is een investering in je leven en de return on investment is meer persoonlijk en professioneel succes. Wat betekent dit concreet? 

Deelnemen aan een Peer Adviesraad brengt je:

Meer zelfvertrouwen

Meer actie om je doelen te realiseren

Meer duidelijkheid wat te doen en hoe

 Meer kennis om te groeien op een gezonde manier

Meer resultaten (meer klanten, meer omzet)

De investering voor dit netwerk met:

 Een goed geselecteerde groep

2 individuele coachings van in totaal 2,5u

6 gefaciliteerde groepssessies van 2u elk met een strikte agenda, in 3 maanden

Doorheen de hele periode: inspiratiemateriaal, optionele oefeningen en de nodige reminders om te zorgen dat je het maximale uit het traject haalt.

is 1800 euro (excl.BTW). 

Early bird fee van 1500 euro (excl. BTW) als je inschrijft voor 31 januari 2019.

Dit initiatief is zelf een mooi voorbeeld van co-creatie. 😉 Je kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en tot 40% recupereren indien je inschrijft via Blenders.

 

Wat anderen zeggen

A Mastermind makes such a big difference for an entrepreneur. People really see you and your pain is really understood. The accountability helps a lot to take steps forward!

Liz Scully

Veerle is oplossingsgericht en denkt pro-actief mee. Ze is innovatief en sociaal geëngageerd. Vaak komt ze met  out-of-the-box ideeën. Veerle is top!!

Barbara Castermans

Veerle weet wat er leeft en helpt ons om onze doelen te realiseren. Ze vindt daarvoor steeds creatieve en nieuwe oplossingen die ze vertaalt in een concreet plan. Haar enthousiasme is aanstekelijk. 

Lies Van Campfort

FAQ (Frequently Asked Questions)

Waarom komt de groep bij mekaar?

De locatie wordt afgesproken met de groep. Er is ook de mogelijkheid om online af te spreken, zodat je je niet moet verplaatsen.

Wanneer start de groep?

We starten ten laatste begin maart. De exacte data worden afgesproken na de selectie van de groep. Geef bij je inschrijving gerust mee welke dagen jouw voorkeur genieten.

Welke thema’s komen aan bod?

Afhankelijk van de individuele coaching en van de dingen waar jij tegen aanloopt, wordt de agenda bepaald. Ieder zijn specifieke vraag komt iedere keer aan bod, zodat je na iedere sessie concrete stappen vooruit kan zetten. Bovendien leer je ook van de dingen waar anderen tegenaan lopen.

Wat houdt de voorselectie in?

Het succes van deze Adviesraad hangt samen met de juiste teamleden. Daarom is een voorselectie cruciaal. Tijdens deze voorselectie kijken we naar de juiste match. Ik let er zowel op dat de businesses met elkaar matchen alsook dat de persoonlijkheden mekaar aanvullen.

Tijdens de voorselectie is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Tevens ga ik na, wat je commitment is. Belangrijke waarden die teamleden moeten bezitten zijn ook het respecteren van vertrouwelijkheid, de bereidheid om te geven en advies te ontvangen, elkaar ondersteunen op een eerlijke en respectvolle manier. Groepsleden zijn een katalysator voor groei, zijn duivels advocaten en steunende collega’s.

Nadat alle geïnteresseerden vooraf gesproken zijn, zullen de groepen samengesteld worden. Indien er onvoldoende deelnemers zouden zijn of er niet de juiste groep zou zijn voor jou, dan bespreken we eventuele volgende stappen. 

Wat met vertrouwelijkheid?

Uiteraard is het cruciaal dat wat er vertrouwelijk gezegd wordt in de Adviesraad, ook binnen de Adviesraad blijft. In het begin zullen hierover heel duidelijke afspraken gemaakt worden. 

 

Ready to take action?

Heb je nood aan

Meer zelfvertrouwen

Meer actie om die doelen te realiseren

Meer duidelijkheid over wat te doen en hoe

Meer kennis in hoe te groeien op een gezonde manier

Meer resultaat (meer klanten en meer omzet)

Ja? 

Voor slechts € 1500 (early bird tot 31 januari 2019) kan je jouw zitje boeken! Ik kijk er alvast naar uit je beter te leren kennen! Indien je wenst gebruik te maken van KMO-portefeuille en tot 40% wilt recupereren. Schrijf je dan in via Blenders.