Team Me Up, Scotty

Jouw versneller om jouw ambitie te realiseren

Vooruitgaan!

Heb jij een plan of een idee, maar sta je minder ver dan je zou willen?

Kan je een duw in de rug, gerichte feedback en mensen die je motiveren en perfect aanvullen gebruiken?

Dan is Team Me Up er voor jou!

Team Me Up biedt de context om samen met een groep van complementaire persoonlijkheden vooruitgang te maken. Want alleen kan je niet alles. 

Team Me Up zorgt er voor dat jij echt kan focussen op waar jij sterk in bent. We streven er naar dat jouw teamleden je aanvullen, misschien net dat stapje verder zijn dan jij en je advies kunnen geven of zelfs kunnen steunen in de dingen waar jij misschien wat minder sterk in bent.

 

Verder ondersteunen we en leren we van elkaar rond:

prioriteiten en focus behouden;

discipline om je doelen te realiseren;

beslissingen nemen in functie van het gewenste resultaat;

samenwerkingsmogelijkheden;

moed erin houden en opportuniteiten blijven zien;

plezier beleven in vallen en weer opstaan.

Voor ondernemers, innovatoren, creatievelingen 

Jij bruist van ideeën en plannen. Je wilt een positieve impact realiseren en opgeven staat niet in je woordenboek. 

Alleen mis je vandaag de steun en feedback om jouw ambitie te realiseren. 

Je beseft dat je alleen niet verder geraakt en je zoekt naar een netwerk van gelijkgestemden waar je een omgeving vindt waar je volledig jezelf mag zijn. Een netwerk waar er een goede balans is tussen geven en nemen. Je wilt niet alleen zelf vooruit geholpen worden, maar ondersteunt graag anderen met jouw ervaring en expertise.

Geen onderlinge competitie en elkaar overtreffen, wel  respect voor ieders proces in alle openheid en kwetsbaarheid.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wees welkom!

Hoe werkt het?

1. Stel je kandidaat tot 14 februari om deel uit te maken van dit netwerk.

2. We contacteren je om kennis te maken en de wederzijdse verwachtingen te bespreken.

2. Als je geselecteerd wordt, gaan we aan de slag om voor jou het ideale team (max. 6 pers.) samen te stellen om jouw ambities waar te maken. Vb. Ben je sterk in je vak, maar is verkopen niets voor jou, dan kunnen we bijvoorbeeld iemand die wel sterk is in verkopen in je team plaatsen.

3. Begin maart is er een startevent waarop je alle deelnemers leert kennen en we jouw team onthullen. 

4. Daarna vliegen we er in om vooruitgang te boeken met alle plannen:

50 online checkups: wekelijkse rapportering over ieders vooruitgang

10 video calls met je team en een mentor om dieper in te gaan op issues

4 evaluatiemeetings om te kijken of alles nog verloopt naar wens

regelmatig delen van kennis, inzichten over de teams heen

 

Het resultaat

Het resultaat hangt uiteraard af van je eigen inzet en ingesteldheid. Het is niet omdat je deel uitmaakt van een team, dat het team nu alles voor je gaat doen. Jij blijft uiteraard verantwoordelijk voor je eigen resultaten.

Maar als je je ten volle inzet samen met je team, zijn we er zeker van dat je onderstaande resultaten boekt.

Je realiseert jouw doelen én helpt jouw teamgenoten groeien.

Je vergroot je netwerk, waar én klanten (in de brede zin van het woord, vb. een werkgever is ook een klant als je je loopbaan in eigen handen neemt) én nieuwe samenwerkingen uit ontstaan.

Je groeit als creatieve, innoverende en ondernemende persoon.

Wat kost het?

Voor dit netwerk betaal je een jaarabonnement van slechts 75 euro per maand (exclusief BTW en deelname aan het startevent).

Voor het startevent betaal je éénmalig: 150 euro (exclusief BTW) voor een inspirerende dag waar je alle deelnemers leert kennen en je je doelen scherp zal stellen om zo meteen goed van start te kunnen gaan.

 

 

 

F.A.Q.

Kan iedereen deel uitmaken van Team Me Up?

Nee. De leden zijn mensen die er helemaal voor willen gaan. Het zijn doeners die vastberaden zijn om te slagen in hun missie. Mensen die hun gezichtsveld graag verbreden, hun eigen pad willen volgen en graag connecteren om te leren van elkaar, niet om alleen maar te nemen, maar vooral het plezier willen hebben om ook anderen te zien slagen en samen te groeien. Het zijn mensen die eerlijk durven zijn met respect voor de andere. Het zijn stuk voor stuk open mensen die een gezonde geest in een gezond lichaam nastreven en voldoende zelfkennis hebben om te weten waar hun werkpunten zijn.

Wat zit er in een lidmaatschap?

We screenen ieder potentieel lid om te kijken of de persoon past in het netwerk en om de persoon goed te leren kennen, zodat we alvast een goed beeld krijgen van de kwaliteiten van de persoon, alsook de verwachtingen. Op die manier gaan we nagaan welke teamleden complementair zijn om de ambities mee te kunnen waarmaken. Na de selectie, neem je deel aan het event waar je meteen aan de slag gaat om je doelen helder te krijgen en je je team beter leert kennen. Voor het teamevent, betaal je 1-malig 150 euro (excl. BTW). Daarna kost een lidmaatschap 75 euro per maand (excl. BTW). Je kan elk moment uitstappen, als je niet 100% tevreden bent. Om echt resultaten te kunnen boeken, reken ik echter op een lidmaatschap van 1 jaar, gezien dit de periode is die nodig is om echt resultaten te kunnen boeken. Per kwartaal wordt er een evaluatiemoment voorzien en kan er bijgestuurd worden.

In je lidmaatschap zit:

  • Wekelijkse checkup via mail
  • Maandelijkse meetup online: max. 2u check-in progressie gefaciliteerd door Veerle Huygen
  • Inzichten, inspiratie worden gedeeld over de groepen heen.
  • Per kwartaal een evaluatiemeeting over de tribes heen.

Wat als het mij niet altijd lukt om aanwezig te zijn bij de maandelijkse meetup?

Wanneer je lid wordt, is het van belang dat je je engageert om maandelijks aanwezig te zijn op de meetup. Uiteraard zijn er altijd onvoorziene omstandigheden. Iedere meetup zal worden opgenomen, waardoor je de mogelijkheid hebt om nadien alles wat besproken is te herbekijken.

Waarom moet je je vooraf kandidaat stellen?

De waarde van lid te worden van dit netwerk is net de community, je teamleden waar je iedere maand je voortgang aan rapporteert. Je zal merken dat je sneller in beweging zal komen. Het is dan ook belangrijk om de juiste teams samen te stellen. We houden daarbij rekening met jouw kwaliteiten en gaan op zoek naar teamleden die jouw kwaliteiten perfect zal aanvullen, zodat je echt waarde aan elkaar kan gaan toevoegen. De doelgroep is nu nog erg breed, dus vandaar is het ook van belang dat de juiste teams zullen samengesteld worden om een optimaal leereffect en groei-effect te kunnen bewerkstelligen. Zoek je eerder naar een team met enkel ervaren solo-ondernemers? Dan verwijs ik je graag naar de Mastermind groep die specifiek gericht is op deze doelgroep.

Kan ik stoppen met het lidmaatschap?

Ik vraag een engagement voor 1 jaar. Ongetwijfeld zijn er altijd onvoorziene omstandigheden die er voor kunnen zorgen dat je je niet langer kan engageren. Ik bespreek dit dan graag om zo samen te overleggen om het lidmaatschap al dan niet stop te zetten. 

Wat als ik me op een bepaald moment niet meer goed voel in mijn team?

Ongetwijfeld zal er op 1 jaar veel veranderen. Regelmatig komen we met alle teams samen en bespreken we het verloop. Hier zal ook de mogelijkheid worden geboden om teams te hergroeperen.

Kan ik terugbetaling krijgen van mijn lidmaatschap?

Sorry, dat kan helaas niet. Je kan in overleg stoppen met je lidmaatschap, maar eens de maand betaald is, wordt er geen refund gedaan.

Kan je succes garanderen?

Dat is een lastige. Ik zou zoals zovele trajecten grote beloftes willen maken, maar dat wil ik niet. Uiteindelijk hangt het succes af van jouw eigen instelling en jouw eigen inspanningen en dat van ieder teamlid. Uiteraard is het doel van dit netwerk er wel om er voor te zorgen dat je als mens en professioneel je doelen gaat realiseren en daar zal iedereen toe bijdragen. Ik creëer hiertoe de context om tot dit resultaat te komen.

Team Me Up, Scotty!

Zin om echt vooruit te gaan? 

Boek dan nu jouw kennismakingsgesprek zodat ik voor jou het ideale team kan samenstellen.